När jag har exakt tvåhundra brev i inkorgen och nyhetsprogrammen ger obehagliga rapporter

Jag är glittrande glad över att försäljningen på HORN går så bra. Speciellt nu när hälften av pengarna går till Röda Korset. Hittills har vi samlat ihop 700 kronor och det känns liksom varmt så fort man tänker på det. Ibland kan det kännas lite vemodigt, när någon köper en teckning man blivit väldigt nöjd med. Men på samma gång är det en sådan underbar känsla att folk faktiskt vill ha mina teckningar på sina väggar och att de kallar det jag gör för konst.

Och appropå något helt oexisterande har jag köpt ett strykjärn på loppis. Det kostade tjugu kronor, är orange och har en hemskt fin sladd. Och så köpte jag ett tyg som var blått och mönstrat.

Hej sålänge.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har en liten fråga till världens FINASTe blogg!:D Jag bor också i Kalmar och vill börja handla second-hand, allt från trasiga lampskärmar till prickiga kläder, men jag hittar inga smultronställen! Nu behöver jag tips från proffset!

2011-08-03 @ 23:15:59
Postat av: Anna

Brev till Anonym: Åh, vet du vad? Många av fynden jag gör hittar jag faktiskt inte i Kalmar utan runt där vi bor på Öland. Här finns dels en liten secondhand-butik och dels en hel massa loppisar. Men visst går det att hitta finheter i Kalmar också! Min favoritaffär är Stadsmissionen som ligger ute vid Berga. De har lite dåliga öppettider men ett stort och bra utbud. En annan kalasbra affär är Human Bridge som ligger vid Södercentrum på Stensö. Sedan finns ju Erikshjälpen i centrum (den gillar jag inte särskilt mycket dock). Annars är ett bra tips att hålla utkik efter stora loppisar, framförallt nu på sommaren. Vid Sandra brukar de ha en då och då och ibland tror jag de har i stadsparken. Hoppas att ditt liv dansar och att du hittar fina saker!

2011-08-04 @ 12:11:58
URL: http://kreativitet.webblogg.se/
Postat av: Malin

Men åh! sicket snyggt! Vad har du tänkt göra av tyget? :)

2011-08-04 @ 22:55:23
URL: http://malinsmonolog.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fantastiskt av dig att skänka hälften till välgörenhet! Jag har funderat på något liknande länge men när man har företag blir allting genast så bökigt. Jag tror jag ska ta tag i det nu direkt och kolla upp vad som gäller!Strykjärnet var ju riktigt retrofint!

2011-08-21 @ 19:01:44
URL: http://quietland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0