Blandade tankar och hemma hos oss

Plötsligt verkar alla gå på konsthögsskola och det vill ju jag också för där har man trevligt på kvällarna, älskar klassen och är kreativ helatiden. Där är kurslitteraturen jätte-jätte-jätteintressant och man får testa på tekniker som man kanske lär sig älska fast man knappt visste att det fanns för en dag sedan. Och så åker man på utflykter och har hemlängtan ibland, men det hör väl till. Tar kort på alla fina människor och har livets bästa tid. Det är så det har sagts. Och visst, visst är det väl så?
Och i vår trädgård i ett hörn står en barnvagn. Jag tror vi satt i den när vi var små. Den ser så där övergiven ut men på ett fint sätt och kanske är det därför den får stå kvar. Eller blir det bara inte gjort att den flyttas.På huset sitter en gammeldags antenn och där finns tre utskjutande fönster. Man skulle kunna tro att de är såna fina man kan sitta i, fast det är rätt vanliga fönster. Under står tre blå byråer och de kan man sitta på lika bra.Och vid sidan om vår trädgård fast ändå på vår mark står en barrack. Den är full med grejor som ingen har vetat vad som ska göras med. Men utanpå är den målad i både fin grön och fin röd, både och är bra, och innuti är rummen knallgula och i andra färger. Häftig barrack.

Kommentarer
Postat av: Candy

Tycker att konsthögskola framstår som för skolande liksom, alldeles för begränsansde. Man måste göra på ett visst sätt, tänka på ett visst sätt kring konst. Jag gillar det inte. Du som gör så fina grejer behöver ingen skola som lär dig & tvingar in dig i en mall. :) men har man en dröm så har man, och du ska förstås följa den om det känns bra för dig. ^^ Bara min åsikt om saken: du gör jättefina grejer & det vore synd om du irrade bort din stil i läror & mallar.

2011-02-26 @ 18:45:46
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0