Fint alltihop

Jag tänkte jag kunde sätta ihop massor av fina saker i ett och samma blogginlägg. I olika kategorier, en av varje. Och lite bilder däremellan. Kan man bli något annat än glad då?

♥ Blogginlägg: idag läste jag ett hemskt fint inlägg hon jennyeriksson. Om smultrondrömmar. Vackra och okrossbara. Så himla himla fint.♥ Låt: Åh, så svårt. Ett par stycken då; Dansa, fastän - Säkert!, Puttin' On the Ritz - Taco, Where Do My Bluebird Fly - The Tallest Man On Earth, Limit To Your Love - James Blake och Quelqu'un M'a Dit - Carla Bruni.

♥ Bok: Bildhuggarens dotter av Tove Jansson. Fantastisk från början till slut (när jag läste den tänkte jag ungefär hela tiden, att det här måste jag skriva ner, så klokt. Sen insåg jag att jag skulle skriva av ungefär hela boken då, så jag nöjer mig nog med att läsa den om och om igen.)♥ Film: Igår såg jag en film som heter Brända av solen. Jag insåg visserligen ungefär två minuter in i filmen att jag sett den förut, men den var lika underbar den här gången. Full av ryska (som jag skulle vilje kunna), tjusiga namn som Olga till exempel, ett glädjepiller till familj med en helt härlig känsla fast med någon sorg som ligger och gräver bakom fasaden.♥ Sida: För ett tag sedan blev jag medlem på en sida som heter Pinterest som faktiskt är ganska så fantastisk. Det är en sidan skapad för att samla en hel himla massa inspiration på ett och samma ställe (och bara det är ju egentligen bäst). Här kan du läsa lite mer om den och här hittar du min sida, där du ser hur det kan se ut. Fint!PS. Klicka på bilderna för att komma till deras hem. DS.

PS 2. Om ni blir medlemmar på Pinterest, får ni hemskt gärna säga till så ska jag kolla in era sidor. Kanske börja följa er tillochmed. DS 2.

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag började precis följa dig på Pinterest. Min är http://pinterest.com/moaoffrell/

2011-01-17 @ 13:42:33
URL: http://alfapet.blogg.se/
Postat av: en jubelidiot

Brända av solen är en helt fantastisk film! Jag såg den för två månader sedan tror jag, och jag har nästan allting i huvudet fortfarande. Så himla fin.Och tack för alla tips, tihi.

2011-01-17 @ 13:44:01
URL: http://jubelidiot.devote.se
Postat av: Fotograf Jenny Eriksson

Åh vad roligt at inlägget om Smultrondrömmar uppskattas :)

2011-01-19 @ 09:10:12
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0