Mintgröna plåtburkar och så.

Igår hade jag en underbar kväll med de där tre som är så himla fina. Och så sov jag över, eller pratade över, och idag har jag gått på Erikshjälpen, Humana secondhand och Erik & Alexander. Med mig hem till min boning fick jag dessa fina saker:En lejongul broderad spetsduk för trettio kronor. Den skulle bo på ett teakbord om jag hade ett, men eftersom så inte är fallet tror jag kanske det får bli en halsringning på en tröja. Eller hänger jag den på en vägg. Eller så sparar jag den till ett eventuellt teakbord som kanske känner för att hälsa på.Två röda tidskriftssamlare med metallhållare för etikett. Fem kronor styck!Fyra gamla trägalgar i fin modell. Tänkte att man skulle hänga upp plancher med dem, ungefär som här. Fem kronor för hela knippet (inte så dumt).Hej, fina mintgröna plåtburk till köksredskapen! Den var egentligen inte till salu, utan bara en burk att ha till-salubestick i, men jag frågade lite snällt om den kunde få bo hos mig, och ja! Femton spänn fick jag ge.Och så en gjutjärnspanna för en femma!


Second hand är fint. Och fina vänner.Kommentarer
Postat av: Frih

Där sa du nåt. När jag nu om några år ger mig ut efter min första lägenhet så ska jag givetvis köpa lite saker på second hand. Mycket billigare, mycket personligare. Dina nya prylar är hur vackra som helst.Sv: Tack :3

2011-01-29 @ 22:10:07
URL: http://frihetochmangainspirerat.blogg.se/
Postat av: Miriam

Oooh, postergalgen var en sjukt bra ide!!

Fina prylar du fick tag på, lyser säkert upp :)

2011-01-30 @ 15:18:25
URL: http://ohlookwhaticando.blogg.se/
Postat av: Amanda

Du är så fantastisk, så duktig. Vill du secondhandshoppa någon dag?

2011-01-30 @ 20:05:03
URL: http://taggar.blogg.se/
Postat av: Reidar

Haha var uppe på vinden och hittade en jättefin galge som jag tänkte skulle passa perfekt till planscher. Och så kommer du har och berättar att jag visst inte var den första som tänkt det! En riktigt fin idé : )

2011-01-30 @ 21:58:03
URL: http://blasvoder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0