Appropå ingenting alls

Appropå ingenting alls såg jag en ko som hade ett hjärta i pannan.Appropå ännu mindre har mamma oerhört vackra blommor i sitt land, fast nu är några av dem i vårt kök.Och appropå djur och blommor, har vi en himla massa fjärilar i vårt hus. Jag tror de trivs här, fast sen vill de ut. Då öppnar jag fönstret och de flyger iväg. Igår satt det åtta stycken på samma fönster samtidigt. Kanske hade de kalas.Och förresten, har jag världens bästa sommarklänning. Jag köpte den för en tjugulapp plus en tia på andra hand. Den är orange och transparent och A-linjeformad. Jag bär den med bikini och midjeshorts undertill.
(Idag har jag gått på två loppisar, fortsatt att måla ett kök som plötsligt verkar oändligt och ätit pannkakor och ritat på stranden. Appropå allra minst.)

Kommentarer
Postat av: syster

Fulklänningen är på :) hihi men kon var fin, och blommorna så klart. Skulle du vilja lägga in resten av min kollektion så småningom på min blogg och burda så vore du ju en söt nöt. PUSS!

2011-07-09 @ 19:55:11
URL: http://ranzin.blogspot.com
Postat av: Karolin

Sommar alltså <3

2011-07-09 @ 20:01:01
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Malin

Målar du ett kök? ett eget kök, som i att du har ett eget hus?Väldigt piffig klänning!

2011-07-09 @ 23:00:17
URL: http://malinsmonolog.blogg.se/
Postat av: Malin

Va glad jag blev av dina kommentarer och orden om hus-längtan :) Tänk vad lite peppning kan göra. ja, jag ska inte släppa den drömmen i första taget.Det låter härligt att du bor både i stan och på landet borta från allt, jag har det likadant faktiskt! fast jag läser på högskolan, så jag bor hemma mest udner sommaren eftersom skolan är en bit bort och upptar mycket tid. Vad läser du på gymnasiet?Och åh va roligt att du tycker om min blogg för jag gillar din!Kram! /Malin

2011-07-10 @ 09:28:13
URL: http://malinsmonolog.blogg.se/
Postat av: Fellen

Åh så underbart! Den kon hade jag allt velat träffa. Och dig hade jag velat träffa också, förstås.

2011-07-10 @ 19:50:06
URL: http://fellen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0