Prickiga sockor, finhet och färg

Här tänkte jag samla ett par frågor jag har fått. Och försöka svara så gott jag kan, förstås. Annars hade det ju varit lite onödigt, kan man tycka.

Vilken färg använder du till att trycka på tygkassarna. Hur mycket kostar denna och var hittar man den, är den bra?

Jag använder en färg som heter Palett och som jag köpt på Panduro. Jag kan tänka mig att det är den här. Jag tycker den är bra [fast jag har å andra sidan inget att jämföra med]. Såhär ser den ut:Vad är det finaste som finns? Alla kategorier?

Ni. Och, om man får beskriva en känsla. När allt är sådär precis och riktigt och bra att det inte existerar något annat än just nu för just nu är allt så jävla bra.

Vilken färg har du på sockorna?

Eftersom det är den årstiden när jag mest inte har några strumpor har jag gått barfota hela dagen, men som tur var hade jag tagit på mig ett par strumpor till kvällen. Annars hade det här blivit ett tråkigt svar. De är svarta och vita, fast bristen på färger vägs upp av prickar och rosetter. Såhär:Vad använder du för färg när du målar på porslin (jag så bilden i ett inlägg längre ner). Är det någon typ av porslinsfärg du använder?

Jag kan tänka mig att du menade den finafina tallriken med vargen på. Den bilden var som jag skrev lånad och länkad, och jag vet inte vad hon som gjort den använt. Kika in på länken och se om hon skrivit. Jag kan dock tänka mig nåt sånt här. Om du däremot menar mina mustasch-koppar använde jag porslinsfolie. Och när jag målar på tallrikar (som jag faktiskt inte tror jag visat er än) använder jag mig av en färg på tub, också den från panduro.


[Hoppas ni fått svar ni är nöjda med, annars får ni morra på mig.]

Kommentarer
Postat av: Teresa

Haha, jo jag är nöjd :)

JA, jag tänkte på vargen, men de där mustaschkopparna var åh-så-härliga! Jag älskar mustascher :) Porslinsfolie.. vilken smart grej alltså! det måste jag testa. Tack för tipset!

2011-07-08 @ 07:23:01
URL: http://velourvenus.blogg.se/
Postat av: AnnaSv: Tack så mycket! Retro tidningen kan du hitta på tex Ica, finns säkert i kiosker också.

Kul att du kika in!www.aazl.blogg.se

2011-07-08 @ 09:03:55
URL: http://aazl.blogg.se/
Postat av: Viveca Carlsson

Hej Anna!

Om du inte hittat Hus & Hem Retro i butik finns den att köpa på www.husohem.se/retrospecial också.

Viveca, redaktör H&H Retro

2011-07-13 @ 13:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0