Det finns rum för tankar nu.

Idag har varit en fin dag. Jag har letat efter ekologiska tyger och funderat på screentryck. Läst lite Tove Jansson och fotograferat. Lisa och jag tog med oss hunden och gick ner till sjön, hoppade i kanoten och hunden badade. Vi plockade smultron, hunden åt mossa och en gång slutade vi paddla och flöt med strömmen. Har tänkt att honungsrosor är ett fint ord. (Och fina blommor, här:)
Igår kväll var också fin. Såhär skrev jag i en kommentar åt kall hud och spets, och det beskriver ganska väldigt bra vad jag tänkte:

"ibland blir jag så överväldigad av livet. vill memorera allt. ta kort på allt. rita allt. vara allt. vara överallt hela tiden och i just detta nu. vill göra allt så jävla värdefullt.

igår satt jag ute i vår trädgård, klockan var nog tjugutvå på ett ungefär. vår trädgård, den är som en egen värld som tillhör alla. omgiven av träd som vinden skakar om, rasslar och viskar i. man hör liksom inget annat och universum var så stort just då när jasminen eller kaprifolen eller något annat doftade och allt var så fint där jag satt i en filts beskydd mot den kalla vinden som ändå var sommar."

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad finfin kommentar du skrev, verkligen!

2011-06-22 @ 20:50:54
URL: http://thevelvetpond.blogg.se/
Postat av: m - kungen i pungen

måste bara säga att jag tycker din header va jätte fräsig! Sådär unik och inte som alla andras!

Har du skrivit texten på frihand? :)

2011-06-23 @ 08:32:17
URL: http://tiepnajjs.com
Postat av: Amanda

Anna, du är inte bara en konstnär på det fotografiska eller illustrerande sättet. Du är en konstnär även när dett gäller ord. Finafina du vad jag är glad att du är min vän!

2011-06-23 @ 17:11:25
URL: http://taggar.blogg.se/
Postat av: Karolin

<3

2011-06-24 @ 00:01:29
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Du är ju så fin att det inte är klokt. Tack för dina fantastiska ord i bloggen. Jag blev så hjärtans glad.

Jorden är sannerligen en pytteplanet och jag hoppas att vi ses på denna pytteplanet en dag framöver. Det hade varit fint! <3

2011-06-29 @ 13:17:57
URL: http://hallonsemla.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0