Igår och idag

Igår och idag har varit fina dagar (och nätter, kvällar, mornar). Fina vänner, second hand, filmkväll, nattbad, skratt, morgonbad, fika med vänner, vindruvsätande och fotograferande av systers finafina kollektion (jag ska visa den här så småningom). Maria Retro hade försommarrea - halva priset på allt och mitt hjärta tickade lika fort som på en mus samtidigt som jag dog varenda liten sekund vi var inne i affären (att så mycket fint kan vara samlad på så liten yta). Jag fick med mig det här hem, för sammanlagt nittio elektroniskt överförda silvermynt:En [oöppnad] förpackning med smörgåspapper. Mycket nödvändigt! Finaste kartongen och jag undrar från vilken tid den kommer.


Ett äppeltyg, som i verkligheten är mer orange-tonat, som kan bli gardiner till köket.Och en kokbok, som 1956 kostade 2 kronor och 50 öre.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

vilka fina fynd! smörgåspapperskartongen är underbar!

2011-06-15 @ 08:02:05
URL: http://linneahansson.blogg.se/
Postat av: deskriptiv

Allting du gör verkar vara så himla fint hela tiden! Vart finns denna butik, Maria Retro? Den känns intressant att besöka.

2011-06-15 @ 18:38:14
URL: http://serafisktanglalik.blogspot.com
Postat av: deskriptiv

Sv: Jag kan bara tacka och bocka tillbaka! Och har jag vägarna förbi igen, det har hänt två gånger på mina 17 år, så ska jag definitivt besöka Maria Retro!

2011-06-15 @ 21:57:49
URL: http://serafisktanglalik.blogspot.com
Postat av: Hanna

jag älskar gamla kokböcker! beskrivningen av ditt framtida drömhem låter alldeles fantastisk. jag drömmer om ett ljusblått, alternativt ljust rosa/gult/grönt, femtiotalskök.

2011-06-17 @ 11:08:33
URL: http://noabsolutetruth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0