Liv

Hejhejhej. Nu har jag fått sommarlov, spenderat en hel dag och flera timmar därtill med att rensa ut och städa hela vår lägenhet för att hyra ut den över sommaren, fikat med vänner och senare förflyttat oss till parken, lyssnat på bra musik och ätit äcklig mat. Livet är fint, trots maten och rensningen, och jag känner mig så himlahimla glad över att det är sommar med festival och rittid och träffa-vänner-tid.

Har ni inget att göra, eller annars också förresten, tycker jag ni ska kolla och lyssna på den här videon. Fin rakt igenom, men alldeles extra fantastisk, galen, fenomenal och himlabra är den efter ungefär sex minuter.Förresten, om ni tycker min webshop är fin eller bra får ni hemskt gärna gilla shopens facebook-sida så kanske den möjligen kan spridas till fler:


<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FHORN-shop%2F203770696332315&amp;width=292&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=false&amp;border_color&amp;stream=false&amp;header=true&amp;height=62" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:292px; height:62px;" allowTransparency="true"></iframe>

Kommentarer
Postat av: filiqqa

åh, tack för dina ord till mig! glad!nu ska jag titta video och gilla shopen!

2011-06-19 @ 08:18:02
URL: http://filiqqa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0