Finheter

Idag har vi sett på teater. Imorgon ska vi se en till. Woh! Och om allt har gått rätt till kan ni se att jag har gjort en ny header (eventuellt måste ni uppdatera sidan). Och jag ritar en människa som visslar.

Ungefär så. Annars drömmer jag om en gul klänningom mustaschstrumporett hus likt det häroch om fred på jorden.

(Alla bilder har länkats till sitt hem. Tack för lånet.)

Folk

Blogg.se har inte fungerat överhuvudtaget på ett par dagar. Det är därför jag har varit borta lite. Men hej. Hejhejhej. Mellan skola och skolarbete visar jag en liten snabbskiss som jag gjorde av två (om att bli avritade omedvetna) vänner när de satt i min soffa och tittade på Lockstock and two smoking barrels. Jag ska skaffa mig en liten skissbok med bra papper som jag ska ha med mig överallt. Och rita av folk som inte vet.
Helgbestyr

Saker jag har hittat på den här helgen:

♥ Haft picknink i slottsparken (en mycket mycket snabb picknink dock) med vänner, sol, vindruvor och kakor.
♥ Åkt till ön.
♥ Träffat vänner, cyklat och legat på en trasig brygga som låg uppdragen på land.
♥ Legat på golvet med hunden hopkurad bredvid.
♥ Hälsat på morfar och gett honom godis och en teckning.
♥ Ändrat designen på shopen. Mycket nöjdare, hej!
♥ Och velat måla svarta och gula mönster ungefär överallt:
Synd att man antagligen snart ska flytta, ändå.

Natthälsning

Här kommer en natthälsning från mig efter en fin dag och så hoppas vi på en minst lika fin fin morgondag (eller rättare sagt, idag-dag). Hej!


Cyber-presenter

Det här har varit en rakt igenom ganska trött jobbig massa-måsten-dag. Och så kommer jag in här och blir så kalasglad. För att

♥ flera har kommenterat och vill samarbeta (hör hemskt gärna av er allihopa när ni har vidare funderingar över vad vi skulle kunna hitta på. Eftersom jag mest vet att jag har ritviljan att arbeta med och en webshop som eventuellt kan användas, beror det på vad ni har att erbjuda. En hel massa vet jag att ni kan, men mer exakt vad ni vill hitta på får ni gärna maila om på annahorn@mail.com)

♥ jag hade fått ett hemskt fint inlägg skrivit till mig, här.

Dessutom har jag hittat en blogg som är så fin att jag dör lite; Ulicam. Hon ritar ungefär såhär:(Och på tal om något helt annat har jag lagt upp de senaste teckningarna på shopen.)

[Om samarbete]

Idag mår jag ganska fint, hej. Angående vad jag skrev igår, om eventuellt samarbete, tror jag kanske att jag måste förtydliga mig lite eftersom jag har fått ett par frågor om ifall jag kan specificera mig lite.

Jag skulle tycka det vore hur kul bra underbart och fint som helst att göra små projekt med varenda en av mina läsare för ni är så fina. Illustrera till era texter, illustrera till era fotografier... Det skulle jag verkligen vilja. Men min tid är för begränsad, så på något sätt måste nog även jag begränsa mig lite.

Det jag framförallt är ute efter är nog, för att specificera mig lite, ett samarbete som kan leda till något. Ett projekt som kan mynna ut i en tävling där vi lottar ut våra alster, försäljning där pengarna går till välgörenhet. Och så vidare och så vidare.

Jag är verkligen sugen på att sätta igång ett projekt, så har du en fin idé (om den så bara är halvfärdig) säg hemskt gärna till. Men som sagt, det ska gärna mynna ut i något som känns av mening, så att det vi gjort inte bara hamnar i en byrålåda.


Tid

Vad som har hänt sedan sist:

♥ min mamma har blivit opererad. Hon mår bra.
♥ jag har gått i skolan, och insett att snartsnart är det sommarlov.
♥ jag har ritat lite, fast inte mycket.
♥ vädret har mest varit soligt och varmt och fint, fast ibland har himlen varit täckt av stora mörkblå-grå moln som hotat att ta över och ett mysigt sommarregn har fallit.
♥ vi har köpt ett stort glasspaket.
♥ jag har klappat på min katt.


Ungefär det. Och det här är det lilla jag åstadkommit i ritväg.
Förutom det har jag varit jättejättesugen på att ha ett rit-samarbete med någon. Typ jag ritar du skriver. Typ jag ritar du gör något annat kreativt. Typ vi börjar sälja våra saker tillsammans i en jättebra kampanj för en bättre värld. Typ en annan jättebra kreativ idé. (Förslag? Någon som vill?)


Hjärta.

Allt

(Hur är det med er? Kanske snurrar allt, eller står still?)

Hej förlåt och ett hus

Jag kan skämmas lite över att jag skrivit så lite hej till er den sista veckan eller två. Och svarat på era kommentarer. Samtidigt tänker jag att visst är det ju min blogg och jag har den för att jag ska skriva när jag vill och har tid och prioriterar. Jag bara känner att det är lite ledsamt, för ni är så himla snälla mot mig och gör mig glad vareviga dag ungefär, och jag vill ge lite tillbaka. Vareviga dag. (Men ibland försvinner tiden.)

Hursomhelst, hej och hoppas ni finns kvar.


Och här är ett hus. Det finns på min gata, fast jag har förändrat det lite såklart. Det är fint, fast på ett annat sätt i verkligheten.
(Om ni klickar på bilden blir den större, ni vet)


Nionde maj och andra dagar som flytt förbi

Jag gör ungefär det här om dagarna:

♥ Går i skolan (och gör skolarbeten därefter)

♥ Lyssnar på The Knife


♥ Sitter i gräset

♥ Ligger i gräset


♥ Ritar jordglober


♥ Knäpper maskrosor

♥ Har det bra med bra personer

♥ Ser på härliga filmer (hint till När Bob mötte Harvey)

♥ Tittar på fina bilder:
(bilderna är länkade!)

Inom bergens murarDet här är en björn. Eller en gris, myrslok eller vad ni vill. Han bor i en ensamhetsdal. Han har aldrig sett utanför dalens höga bergmurar. Han är, som ni nog förstår, alltid ensam och den enda förutom bergen som kastar skuggor som blir längre och längre när det blir skymning.

Han är nog ganska melankolisk av sig, men om nätterna brukar han rulla ner på rygg och kolla upp på en oändlig stjärnhimmel.


[Problematiken: Han vet inte om, att den faktiskt är oändlig.]

Sommar [havsbris ungefär]Jag tänker en kväll vid havet. Precis innan solen går ner. Det må vara idylliskt, hej. Tankesnurr.

Trolldom

Jag har ritat en bokhylla full av böcker jag hemskt gärna skulle vilja ha. (Trolleritrollera) Typ så.Patti

Förut ritade jag av nästan jämt. Nu gör jag det nästan aldrig. Men när jag såg omslaget på Patti Smiths bok Just Kids så bara gick det ju inte att inte vilja rita av det. Så himla snyggt. (Patti = värsta stilikonen). Här är hon och Robert Mapplethorpe:


Farväl

Igår vaknade jag och såg ut såhär.Sedan sa jag farväl till, på ett ungefär, trettio centimeter hår och gick till sängs (efter en tokfin valborg ska tilläggas) ett par kilo lättare:


(Hej då, hår. Känn dig inte oälskad bara för att du nu ligger i soppåsen. Jag tyckte om dig, jag bara behövde lite förändring.)

RSS 2.0