Hej förlåt och ett hus

Jag kan skämmas lite över att jag skrivit så lite hej till er den sista veckan eller två. Och svarat på era kommentarer. Samtidigt tänker jag att visst är det ju min blogg och jag har den för att jag ska skriva när jag vill och har tid och prioriterar. Jag bara känner att det är lite ledsamt, för ni är så himla snälla mot mig och gör mig glad vareviga dag ungefär, och jag vill ge lite tillbaka. Vareviga dag. (Men ibland försvinner tiden.)

Hursomhelst, hej och hoppas ni finns kvar.


Och här är ett hus. Det finns på min gata, fast jag har förändrat det lite såklart. Det är fint, fast på ett annat sätt i verkligheten.
(Om ni klickar på bilden blir den större, ni vet)


Kommentarer
Postat av: Karolin

Jag vet precis vad du menar.

2011-05-12 @ 19:22:19
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Maria

Där satte du ord på mina tankar. Man vill så mycket men tiden räcker inte tid. Och så får man konstigt nog dåligt samvete för't. Jag finns kvar här iaf, alltid lika inspirerad av din skicklighet! Du är så grym med dina alster. Kärlek & pepp!

2011-05-12 @ 22:01:28
URL: http://skogskojan.wordpress.com
Postat av: /agnes

Så himla fint, Annananananana. Är helt kär i alla dina bilder att jag kan titta på dem i tvåtusen evigheter utan att tröttna hej. Alltså spelar det inte så stor roll hur ofta du uppdaterar, för tvåtusen evigheter är rätt så lång tid.Puss.

2011-05-12 @ 22:28:07
URL: http://jubelidiot.devote.se
Postat av: Elina

äsch då!

man bloggar ju för att det är kul, det borde inte vara ett ok. (och hörru! min föreläsare idag berömde moln-halsbandet och ville jättegärna spana in din hemsida, lite kul!)

2011-05-13 @ 15:39:03
URL: http://elinani.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag förlåter dig. Huset är ju nämligen väldigt fint.

2011-05-15 @ 11:32:31
URL: http://www.aenigma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0