[Om samarbete]

Idag mår jag ganska fint, hej. Angående vad jag skrev igår, om eventuellt samarbete, tror jag kanske att jag måste förtydliga mig lite eftersom jag har fått ett par frågor om ifall jag kan specificera mig lite.

Jag skulle tycka det vore hur kul bra underbart och fint som helst att göra små projekt med varenda en av mina läsare för ni är så fina. Illustrera till era texter, illustrera till era fotografier... Det skulle jag verkligen vilja. Men min tid är för begränsad, så på något sätt måste nog även jag begränsa mig lite.

Det jag framförallt är ute efter är nog, för att specificera mig lite, ett samarbete som kan leda till något. Ett projekt som kan mynna ut i en tävling där vi lottar ut våra alster, försäljning där pengarna går till välgörenhet. Och så vidare och så vidare.

Jag är verkligen sugen på att sätta igång ett projekt, så har du en fin idé (om den så bara är halvfärdig) säg hemskt gärna till. Men som sagt, det ska gärna mynna ut i något som känns av mening, så att det vi gjort inte bara hamnar i en byrålåda.


Kommentarer
Postat av: Sara

Tror nog jag komenterat det förut, men gud så cool älgcirkus bilden med mustasch och gula lampor är! Sådan bild som gör att man blir sugen på att teckna.

2011-05-17 @ 21:23:11
URL: http://thevelvetpond.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh, samarbeten är ju fantastiska. Jag skulle gärna göra något, om jag kommer på något jag kan bidra med i ett samarbete hör jag av mig! Just nu har jag 0 idéer, och funderar på om det ens är något jag kan som skulle kunna funka. Hum.

Annars hoppas jag att du och någon annan talangsjäl hittar på något, det lär bli fantastiskt!

2011-05-17 @ 21:53:16
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: lovisa/polichinelle

alltså åh, det vore fantastiskt fint att ha något samarbete med dig och din talang! jag återkommer när jag tänkt ut något fint, eller om du är sugen också så hör av dig. kramar!

2011-05-17 @ 22:40:10
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: Magasinprojektet

herregud vilka fina illustrationer. verkligen jätteroligt att man råkade hitta hit

2011-05-18 @ 16:45:00
URL: http://magasinprojektet.blogg.se/
Postat av: /agnes

Åh vad hemskt gärna jag hade velat göra något sådant med dig. Jag har ju ett helt sommarlov på mig, haha. Jag kan bara inte komma på vad jag vill göra, jag vill bara göra någonting bra för omvärlden.Du är fin pusstack.

2011-05-18 @ 19:47:30
URL: http://jubelidiot.devote.se
Postat av: Karolin

Jag har en idé, men jag vet inte om jag har tiden att genomföra den just nu. Jag ska tänka lite på saken.

2011-05-18 @ 22:59:59
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Katarina

Jag älskar verkligen din älgcirkus jag med!Spännande med nya ideer. Och återigen tack söta du för din fina kommentar. Jag blir så glad!

2011-05-19 @ 10:09:26
URL: http://brakatarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0