Tid

Vad som har hänt sedan sist:

♥ min mamma har blivit opererad. Hon mår bra.
♥ jag har gått i skolan, och insett att snartsnart är det sommarlov.
♥ jag har ritat lite, fast inte mycket.
♥ vädret har mest varit soligt och varmt och fint, fast ibland har himlen varit täckt av stora mörkblå-grå moln som hotat att ta över och ett mysigt sommarregn har fallit.
♥ vi har köpt ett stort glasspaket.
♥ jag har klappat på min katt.


Ungefär det. Och det här är det lilla jag åstadkommit i ritväg.
Förutom det har jag varit jättejättesugen på att ha ett rit-samarbete med någon. Typ jag ritar du skriver. Typ jag ritar du gör något annat kreativt. Typ vi börjar sälja våra saker tillsammans i en jättebra kampanj för en bättre värld. Typ en annan jättebra kreativ idé. (Förslag? Någon som vill?)


Hjärta.

Kommentarer
Postat av: Ronette

vad kul det låter (jag gillar att skriva!) men hur tänker du? berätta mer :)

2011-05-16 @ 20:41:55
URL: http://thispastweek.blogg.se/
Postat av: Karolin

Du är duktig på att rita, men det vet du förstås redan :)

2011-05-16 @ 21:21:26
URL: http://cutethoughts.blogg.se/
Postat av: Reidar

Lite mega fint!

2011-05-16 @ 21:23:20
URL: http://blasvoder.blogspot.com/
Postat av: Katarina

Åh dina mysiga inägg :) Bra att du hinner me att äta glass och klappa katten mitt i allt annat.

Snart är det sommarlov. Något man saknar då skolan är över... Själv får jag två veckors semester, kanske lite mer om jag har tur. (Därmed inte sagt att sommarlov är ledig tid, I know)

2011-05-16 @ 22:16:31
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Josefin Roos

Vilken kul ide! Jag skriver gärna, både på mina bloggar och mina sånger så jag tycker din ide låter intressant. men vad har du för tankar mer?

Postat av: Anonym

Typ.. Du ritar och jag skriver låttext och sjunger, klinkar på pianot och spelar gitarr. men väldigt fin bild annapannabananskal! Älskar det grafiska kombinerat med det extremt (!!) naturtrogna porträttet... Väldigt vackert, väldigt fint. Du är så duktig!

2011-05-17 @ 18:31:41
Postat av: Fellen

Visst vet du om att du är helt otroligt fantastisk? Och om jag skulle samarbeta med någon så skulle det helst vara du. Jag ska klura och fundera. Fast jag är väldigt bra på att ta väldigt lång tid på mig när jag funderar.

2011-05-18 @ 15:48:24
URL: http://fellen.devote.se
Postat av: Lisa

Jag vill göra en barnbok med en tjejsuperhjälte eftersom det inte finns några andra tuffa tjejförebilder än Pippi. Nåt sånt.

2011-05-18 @ 20:48:33
URL: http://flortunn.blogg.se/
Postat av: Linda

Om jag hade ett supermysigt och flummigt indiepopband i stil med billie the vision and the dancers eller monde yeux skulle jag vilja att du gjorde skivomslagen. Gillar din stil.Min spontana tanke är att du skulle göra ekologiska tygkassar med dina bilder på. Kampanjen för en bättre värld låter jättefint.

2011-07-05 @ 20:31:30
URL: http://hertigen.blogg.se/
Postat av: Linda

Man tackar!Jag har gjort rätt mycket screentryck. Fick hjälp av min bildlärare i 9:an att trycka upp två omgångar t-shirtar. Letar som en galning efter egen tryckram nu. Har en hel bunt med idéer och tröjor hemma. Köp ingen dyr textilfärg, den från panduro är jättebra.

Synd att det är så svårt att hitta ekologiskt tyg. Hittar man det är det troligt att det är dyrt också, då blir det inte så mycket pengar över till välgörenhet.Jag är också väldigt sugen på att ha ett projekt som faktiskt leder till något. Vore himla fint.

2011-07-06 @ 10:23:51
URL: http://hertigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0