Mina frågor och era svar (och mitt i ett kargt landskap och bortom bergen glöder livet)Den här bilden fick min numera tjugofyraårige bror på sin födelsedag.


(Såg att det är ganska många nya människor som har hittat hit. Jag vet inte hur, men jag är hemskt glad för att ni är här. Välkomna så mycket (hjärta))

(Jag tänkte att eftersom ni har ställt frågor till mig, vill jag gärna ställa några tillbaka. Jag är så nyfiken på er som tser på min blogg genom en datorskärm. Svara hemskt gärna alla ni.

Har du någon blogg som du tycker om alldeles extra mycket?
Vilken musik lyssnar du alltid på när du känner mycket på en gång?
Vad inspirerar dig?
Vilken egenskap tycker du allra mest om med hos dig själv?)


(Om ni vill kan ni ju också gilla min blogg på facebook via knappen där till höger. Om ni gillar den alltså. Då blir jag glad)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tycker om alla bloggar som skriver fint, som till exempel din och Sandras (NioTillFem).

När det kommer till musik är det nog något med mycket kraft i, i alla fall när jag känner sådär supermycket.

Insperation = målningar, foton, väder, känslor

Jag har ett älskar-hatar förhållande med perfektionisten i mig. Du själv då?

2011-11-30 @ 17:44:56
URL: http://brevomingenting.blogg.se/
Postat av: Bokstavsfabrik

Jättefin bild. Och jag svarar gärna på frågorna även om jag ínte är en 'ny' läsare. Och jag gillade på ansiktsbok med.1. Favoritbloggarna är din, Hildes, Agnes och Ellens.

2. Jadu, just nu är det mest Melissa Horn, Säkert!, Bright Eyes, Lars Winnerbäck, Bob Dylan, U2, Tomas Andersson Wij och Emil Jensen. Och nu har jag säkert glömt någon jag kommer ångra sedan.

3. Saker som inspirerar kan vara vad som helst, något jag ser på stan, något jag läser, något jag får, något någon säger, eller bara något som min skalle hittar på helt av sig självt.

4. Detta är den svåra. Man får gräva rätt djupt för att få upp något konkret att skriva ner här. Men en av dem är att är kreativ, jag tänker att det vore tråkigt att inte vara det, för att spela musik och skriva och måla och så är ju liksom det bästa som finns. Detta vore liksom ett tråkigt liv om man inte gjorde sånt. Annars uppskattar jag att jag har ärvt förmågan att lära lätt, något som verkligen underlättar.

2011-11-30 @ 20:17:44
URL: http://bokstavsfabriken.devote.se
Postat av: Jessica

Åh, jag gillar ju din blogg fasligt mycket, men annars gillar jag http://hallonsemla.devote.se/ för fina klänningar, fynd och bakande.Och åh, när jag mest bara behöver lugna ner mig blir det egentligen så himla fin pianomusik som vi köpte bara lite hursomhelst i Rom för flera år sen. Ludovico Einaudi - I Giorni heter albumet. http://youtu.be/Uffjii1hXzU Här kan du se&höra en låt! Annars Säkert!. Hehe.Inspiration får jag från andra människor/bloggar, egentligen. Internet är världens bästa källa till inspiration.Och så tycker jag om att jag faktiskt gör saker, står emot den lättillgängliga apatin och sätter mig och pysslar istället.Kramkram!

2011-11-30 @ 20:32:38
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: Sara

1. Åh, svår. Niotillfem och Emma Blåval har jag följt länge och var de första jag kom på, sen tkr jag himla mycket om flera till!

2. Pearls Before Swine. Skriven exakt för mig ungefär!

3. Naturens små mirakel, bär det är sådär galet vackert. Fina former och färger vart som helst som man bara måste titta några minuter extra på.

4. Att jag är snäll. Eller åtminstone vill vara snäll.

2011-12-01 @ 10:18:56
URL: http://thevelvetpond.blogg.se/
Postat av: Bodil

Förutom din blogg så tycker jag att ellen (fellen) är världens finaste och elsa billgren och molntuss samt en miljon andra.Kate nash. Passar vid de flesta tillfällen.Hiho, jag inspireras av allt. Men filmer (allt från disney till skräck) böcker (särskilt dom med bilder i) och fotografier. Mmm.Nog att jag kan bevara hemligheter. Mitt huvud är fyllt med andras hemligheter, och jag berättar dom nästan aldrig. Kan vara bra ibland, och ibland är det bara bara jobbigt...

2011-12-01 @ 13:35:18
URL: http://kaskelott.devote.se
Postat av: ida

1. http://vmodet.blogspot.com/ är helt fantastisk, kreativ, tornedalsk och norrbottnisk.

+ http://zettermark.blogg.se är sjukt bra, smart och feministisk.2. åh det beror så mycket på, skivan joan armatrading - me myself i, finsk tango, säkert!, balkan3. jag blir inspirerad av mina behov. jag får idéer utifrån sådant jag behöver. eller av litteratur, känslor, musik och andra medier.4. min kreativitet är ett plus, samt min förmåga att formulera mig. nu syns inte sådant mycket i mitt privatliv längre utan allt har fått flytta till mitt jobb.hoppas du har det bra, du är fin och gör fint! hej!

2011-12-01 @ 19:11:53
URL: http://vilddjur.blogspot.com
Postat av: wictoria

så vacker bild.

1. once upon a time, moncheri

2. något lugnt med massa fina ord

3. skogen,böcker,fotografier, allt handarbete plus hundra saker till

4. huh, svårt. måste nog säga min pysslighet.

2011-12-01 @ 20:59:29
URL: http://thewhisperingwaves.blogspot.com/
Postat av: Emma Katarina Maria

1. Din! Är nog den enda blogg jag faktiskt tycker är intressant och fin.

2.Rammstein. Vad jag än känner så är det dem. De har en otrolig variation i sina låttexter vilket gör att man alltid hittar något som passar vad man känner just då.

3. Böcker, bilder och musik. Särskilt den första och sista, men även filmer. Lite allt möjligt tror jag. Och om vi nu ska binda ihop frågorna lite här så är Rammstein de enda som inspirerat mig att göra något jag inte skulle göra annars. Jag gick och lärde mig tyska, något jag aldrig skulle göra ifall jad inte upptäckt dem

4. Åh, svår fråga... Min förmåga att formulera mig tror jag. Och faktumet att jag alltid står på mig, låter inte någon köra över mig.

2011-12-02 @ 16:35:47
URL: http://emmakatarinamaria.blogg.se/
Postat av: Bokstavsfabrik

Hej Anna. Du var på stan idag va? För jag sprang förbi dig på Kullzenska flera gånger, men jag vågade självklart inte säga något. Det roliga var att jag nästan sprang in i dig på Human Bridge också. Fast fegis som jag är så sa jag ingenting då heller.

2011-12-02 @ 20:12:31
URL: http://bokstavsfabriken.devote.se
Postat av: Ronette

1. Jag läser (och inspireras mycket av) niotillfem, ungefär som majoriteten av alla andra ^^

2. Det där med musik varierar ju. Men the radio dept./slowdive är bra "att-känna-mycket"-musik.

3. Allt. kan man väl säga. Filmer, musik, texter och allt annat i vardagen.

4. Att jag är omtänksam och lojal. Jag skulle släppa allt jag har i händerna för mina nära och kära.

2011-12-02 @ 20:58:03
URL: http://thispastweek.blogg.se/
Postat av: Linda

- Elsa Billgrens blogg är fin (http://elsa.elle.se) och så http://rosetter.blogg.se/.

- Åh, Emil Jensen eller Billie the vision för det mesta. Men jag vill nämna Björns vänner också.

- Inspiration till vad jag syr får jag från bilder, musik (som ger en viss känsla och leder till speciella tankebanor) och gamla filmer. Promenader, böcker och allting annat som ger den där speciella känslan.

- Jag älskar att jag har förmågan att tänka positivt och på så vis lura mig själv ibland, till att göra saker som vanligtvis skulle vara tråkiga.

2011-12-02 @ 22:56:41
URL: http://hertigen.blogg.se/
Postat av: Susanna

Hej!

Tack tack tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer du lämnade på min blogg! Dom värmer i vintermörkret!

2011-12-03 @ 13:02:36
URL: http://www.vmodet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0