FotografierJag och syster satte upp fotografier på den stora vita väggen över soffan. En blandning av svartvita från när mamma var ung och färgbilder som jag har tagit. Bra, ja?Festivaldans, gamla reklamskyltar för tandkräm, loppis, tågåkande och mammas vänner på folkhögskolan.Farmor, hus, festival och en Vanni.Pappa som ung, Ellen, pip-rökning och Göteborg om natten.Mamma som ung och mer festival.

Kommentarer
Postat av: Nadine

riktigt fina!

2011-10-20 @ 18:14:52
URL: http://flattt.blogspot.com
Postat av: Amanda

Hej finis!<3 Vad väldigt jättefina fotografier, tycker mig skymta ett foto jag tog? ^^<3 Vad lik du är din mamma! Och som svar på mitt inlägg; nej. Spanien. Min "motivation och motivering" var inte tillräckligt bra för att få åka.. Ja, skitsnack rent ut sagt. Jag grät hela kvällen igår, så att det skulle vara motivationen kan jag inte tänka mig ...

2011-10-20 @ 20:06:32
URL: http://taggar.blogg.se/
Postat av: alexandra

vad fint det blev! fotografier är alltid bra att sätta upp på väggen. det gör liksom vilken som helst vägg fin.

vad tråkigt att utställningarna på louisiana inte var lika bra som förra gången. men det blir väl alltid så antar jag. utställningar måste ju inte vara bra bara för att dom sitter på en konsthall. men jag hade också velat åka dit! det blir ju i alla fall som en härlig utflykt. jag hoppas att vi också åker dit med klassen.

2011-10-20 @ 22:28:18
URL: http://lillesnigel.blogg.se/
Postat av: /agnes

det här är så fint.

2011-10-21 @ 09:15:42
URL: http://dinosaurie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0