Jorden runt i motvindIdag var klassen och jag och jag och klassen och brände raku-lera som vi hade formaterat. Det blev fin keramik vackra färger.Nu faller gula löv på allévägen in till stan, fast män i orangea västar blåser bort dem med maskiner och asfalten är grå. (Hej höst♥)Du ser rakt in i kameran
man får backa från bilden för att möta din blick
som om du, visste vem jag är
och skulle stå här efter hundra år och se
{Jorden runt i motvind - Emil Jensen}(Jag önskar att jag hade mer tid till att titta på era bloggar och säga hej tillbaka för ni är alltid så fina. )

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fina fluga och fina skor och fin jordglob och allt är bara så fint.

2011-09-08 @ 22:00:50
URL: http://hiboou.blogg.se/
Postat av: Elina

bilderna på dig är helt sjukt fina!! varför visar du inte mer fotografier? sjukt grym ju!

2011-09-09 @ 09:51:52
URL: http://elinani.blogg.se/
Postat av: Jolin

Men hej jag så där älskar dig eller ja blir inte rädd du är söt och dina underbara teckningar fååår sån mega inspiration!!

2011-09-09 @ 15:21:40
URL: http://maskrospojken.tumblr.com/
Postat av: Ordflikka

Hejdu igen. Jodå, visst är Kalmar bra och så bor man ju utanför men det är ju bra iallafall fast busstrafiken är sådär (märkte jag när jag steg av bussen du också åkte på och skulle byta till nästa som redan hade gått och vänta är tråkigt). Och hej och hå och helt apropå är jag också lote blyg eller hur eftersom jag inte sa något och sådan är jag då och då fast inte alltid. Och visst lyckas jag skriva så långa meningar att jag nästan drunknar i dem och hoppas du kan simma. Och jag var påväg hem som jag sa men missade bussen som jag också sa. Och så många äventyr har man inte i sin tråkiga skola men sedan spelade jag gitarr därför var jag i stan och det var fint. Och jag tänkte inget mer än att din väska var fin och att oj vad man är liten i en stor värld. Och tack och hej jag är som jag är. Hejdå.

2011-09-09 @ 16:17:15
URL: http://ordflikka.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0