Stigen

Jag är
glad.

Det är jag. Himla stjärnglad. Stjärnglad över hur mycket mitt tecknande har förändrats och förbättrats.

Sandra
För ganska exakt två år sedan ritade jag halvdåligt tecknade blyertsteckningar, den här föreställande Elinkan. Jag blev skräckslagen över tanken att rita utan att rita av eller skissa först (därmed inte sagt att det skulle vara dåligt att göra, bara långt ifrån det jag gör nu.)


Strax därefter började jag använda tusch och gjorde mest enkla linjeteckningar på ganska likartade motiv.


För ungefär ett år sedan upptäckte jag promarkers och började experimentera mer själv, men det var fortfarande inte någon stor variation i motiven.

svartvitt tusch teckning
Jag började rita med svartvit tusch och älskade det. Började rita olika saker, göra mönster och blev av med mitt behov av att rita av.


Fortsatte i samma anda fast började exprimentera med kontrasten svartvitt-färg.

Och nu... det här:
Det gör mig glad att tänka på att än är jag blott sexton år och tio månader och har ett nästan helt långt liv på mig att utvecklas. Det gör mig glad att tänka på att hittills är hela den utveckling jag gått igenom något som jag genomgått själv, genom att teckna teckna teckna, slänga slänga slänga {bli frustrerad, oinspirerad, inspirerad igen}. Tänka att jag kommer lära mig så himla mycket när vi nu börjar ha bild i skolan. Och trots att jag så ofta kan känna mig otillräckling, medelmåttig och otillräcklig igen så kan jag ändå säga att jag har nått en bit på vägen. Och jag är nöjd. (Det är skönt att säga det, försök.)

Kommentarer
Postat av: Malin

ÅH VA BRA DU ÄR!I dubbel bemärkelse:

1. Dina teckningar är verkligen riktigt häftiga, snälla fortsätt bara. Jag skulle lätt kunna köpa en av dig.2. Lika bra som din talang, är att du erkänner den. Säger till dig själv att det du gör är bra och att du är inte bara nöjd utan imponerad av vad du kan åstadkomma. Det är du, och alla, så värd!Älskar när tjejer vågar.Systerlig kram/ Malin

2011-09-03 @ 08:32:13
URL: http://malinsmonolog.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh, mighty vad du ritar fint! Jag vet att jag har kommenterat det förut, men ååååh. <3

2011-09-03 @ 10:43:37
URL: http://blogg.veckorevyn.com/johannalarsson
Postat av: Bianca

Älskar den lilla staden och älg-tanten speciellt.

2011-09-03 @ 16:45:56
URL: http://www.therabbithole.se/
Postat av: Ellen

Ja! Visst är det underbart? Att få utvecklas och jämföra vad man gör nu och vad man gjorde då och tänka att det är Jag som har tagit mig och mitt skapande hit där det är idag. Att man har utvecklats så mycket och kan tänka att man kommer att utvecklas ännu mer för man har så många år kvar! Jag är så nyfiken på framtiden, jag är så nyfiken på hur jag målar då jag är sexton år och tio månader som du är nu (ska skriva in det här datumet i min dagbok och göra ett liknande inlägg det datumet på mitt sjuttonde år). Du är bäst ska du veta. En av mina favoritkonstnärer. Och jag är alltid så nyfiken på det du skapar och blir så lycklig vid varje nytt verk som laddas upp. Jag önskar att få se dem i verkligheten någon dag. Och jag önskar att få måla tillsammans med dig någon dag. (Jag VET att du kommer att ha tusen eller miljoner utställningar i ditt liv om du vill! Jag har bara haft sådan tur att få ha utställningar, jag har bara haft sådan tur att råka komma i kontakt med människor som vill att jag ska ställa ut. Jag vet att de skulle bli helt förälskade i din konst och skulle önska att du kunde ställa ut hos dem också! Åk upp hit och ställ ut tycker jag. Du får bo hos mig under utställningen.)

Då är en sådan otroligt bra människa. Glöm inte det. Du ska vara supersupernöjd.

2011-09-03 @ 17:28:47
URL: http://fellen.devote.se
Postat av: /agnes

Du är så bra. Du är så hemskt hemskt bra.

2011-09-03 @ 18:52:30
URL: http://dinosaurie.webblogg.se/
Postat av: Felicia

åhåhå! superfin utveckling, du är så grym! det är så kul att se hur man utvecklas och förändras, det är helt fantastiskt. gillar också och tänka tillbaka på hur ens tankegångar har ändrats, det är också intressant :)

älskar älgtanten!! åh, du är så flink med tuschpennan att man nästan blir rädd när man tänker på hur du är om ett par år. keep it up, du är fantastisk!!

2011-09-03 @ 22:49:08
URL: http://feliciadavidsson.wordpress.com
Postat av: Amanda

Min alldeles fantastiska duktiga kompis vad du är duktig!<3 (och så blir jag lite extra stolt över alla fina kommentarer du får) kan du fatta hur stolt jag faktiskt är över dig?<3

2011-09-04 @ 12:02:04
URL: http://taggar.blogg.se/
Postat av: Johanna

Att utvecklas är att leva. Stannar man i utvecklingen stannar man nog lite i livet också. Stora förändringar behövs inte, men små, för att ta sig framåt.(och du är väldigt otroligt megabra)

2011-09-04 @ 18:05:42
URL: http://hiboou.blogg.se/
Postat av: Stephenie

Men åh jag älskar dina teckningar! Skulle kunna pryda alla mina väggar i mitt rum.

2011-09-12 @ 12:23:44
URL: http://stephenie.webblogg.se/
Postat av: jenny

Wow, jag satt precis och insåg hur ledsen jag är över att jag slutat teckna under en ganska lång tid (kanske ett halvår). Att jag tagit fotandet som en ursäkt för att inte rita. Inte för att fotandet inte är alldeles fantastiskt, bara det att det ju också är ett sätt att avbilda och inte hitta på själv. Du gav mig hopp igen! Tack för det. Och grattis till dig som kämpar på. :)

2011-10-11 @ 21:02:29
URL: http://jcn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0