I used to shoot you down

Jag har samlat på mig ganska mycket kläder de två senaste åren, i stort sett allt är second hand (det var ett år och 4 månader sedan jag köpte ett nytt plagg sist, bortsett från underkläder då). Vissa saker trodde jag, när jag stod i affären, att jag skulle tycka mer om än jag sedan gjorde, vissa tyckte jag om men tröttnade. Nu tänkte jag lägga ut lite till försäljning, kanske finns det något ni vill ha. (Vill ni inte köpa nåt lägger jag ut det på tradera men ni ska få första tjing).I. Svart portfölj, i fint skick. Med två stora fack innuti, dessa innehåller flera små fack. Även ett dragkedje-försett fack på baksidan. 150 kr.


II. Under den perioden då jag hämningslöst älskade allt som var gult och oranget köpte jag de här skorna utan att ens fundera över det faktum att de inte riktigt passar. De är därför oanvända, storlek 5 (dvs 38). 50 kr.
III. Blå, skir klänning med prickar, knappar fram och t-shirtärmar samt tillhörande underklänning. Knyts med rosett bak. Storlek 38. 50 kr.


IV. Gul och vit klänning med prickar och ränder, ännu en klänning som blev min under min gulhetstid. Tror att den aldrig har använts. Ingen storleksmärkning, men den passar mig som är cirka 38. 100 kr.


V. Vit klänning som är tunn och luftig. Storlek XS men passar även på mig som brukar ha S/M. 50 kr.


VI. Prickig, roströd klänning som knyts med rosett där bak. Storlek 34/36, är ursprungligen från mamma-avdelningen men sitter jättebra ändå. 50 kr.


VII. Svart- och vitmönstrad klänning med knappar. Har endast använts vid ett tillfälle, på en fest med tema grafiskt mönster. Storlek 36. 50 kr.


Fraktavgift betalas av köparen. Kommentera i det här inlägget om ni vill köpa något, och skriv i så fall mailadress så jag kan kontakta er.

Kristaller

(Tappade orden helt när jag såg detta) men jag har blivit avmålad. Fantastiska Ellen har gjort det här otroliga porträttet av den här bilden. Vill bara ta tåget upp till norr och krama om henne.
(Jag har ändrat utseendet här på bloggen. Om det inte syns kan ni prova att uppdatera sidan.)

Hem

En sak som är ganska fantastisk är att ha två hem. Ett hem som är huset man växt upp i, med gården man alltid har gått på; naturen man alltid vistats i. Hemmet med sina trygga föräldrar och saker som står där de alltid har stått, fullbelamrat med saker från olika delar av världen, med ett helt rum fullt av böcker, med katter och en hund och höns som vandrar fritt på gården. På en ö, halvt om halvt isolerat från omvärlden i en trädgård som är som en egen värld (och sitter man ute en sommarkväll och allt som hörs är vinden som rasslar kan man glömma bort att det finns något utanför träden som bildar en levande mur runt gården, ett skydd utan att stänga in).

Och så ett hem som är alldeles mitt eget. I staden, på fastlandet, där man kan träffa människor man tycker om eller vara ensam om man hellre vill det. Lägenheten där ingen bryr sig om jag inte vill det. Med plats för ett helt stort bord att måla vid, fast känner man för det kan man sprida ut penslar och färger var som helst utan att var i vägen för någon. Med sängen med fem kuddar och två täcken och jag får äta två middagar om jag är hungrig och lyssna på vilken musik jag vill utan att ta hänsyn.


(Från ett ö-hem, ett föräldra-hem, ett djur-hem)


I ett djur-hem ligger hunden på en trasmatta


där står det saker överallt


där finns det fler böcker än jag någonsin kommer läsa


där står en träoxe från någonstans i afrika och en trähund tillverkad av någon avlägsen släkting


där står gamla trähästar på hjul och


där hänger tavlor på varenda lediga väggyta

Ylva

När min vän Ylva fyllde arton år fick hon en bild jag har målat av henne till henne.


Hav

Och Emil Jensen klappades in två gånger och när han sjungit och pratat klart var det kväll. Jag tog stigar längs vattnet hem och hans ord hade fyllt hela mig och världen var så jävla vacker utan redigering.(tack så hemskt hemskt mycket för tipsen om göteborg och för era tankar om målningen och alla andra snälla ord ni skriver till mig, verkligen tack)

SjälvporträttHej. Nu är jag hemma från Göteborg. Det var fint. Ikväll förflyttar jag mig till en krog i närheten och lyssnar på Emil Jensen den Makalösa. Det blir nog magiskt.

Silver

Jag har målat en till bild som är 50x70 centimeter stor. Den har silvrig bakgrund, fast den glänste och var svår att fånga på bild. Den föreställer två flickor. Såhär:

Jag är lite nyfiken. Vad får ni för känslor eller tankar när ni ser den? Hos mig tror jag den drar fram en hel massa tankar som jag inte riktigt kan definiera. Vet inte vad eller varför eller på vilket sätt. Tycker ni den är vacker eller hemsk eller ytlig eller djup eller svår eller lättsam? Det skulle nog betyda otroligt mycket att få ta del av era tankar.

Fråga

Tänkte bara slänga ut en fråga i cyberrymden, och förhoppningsvis bli tilldelad lite vishet från dem som bättre vetande är. Frågan lyder: vart ska man bege sig för att hitta bra/billig/rolig/udda second hand i Göteborg? (Och finns det någon annan plats vi borde besöka om vi vill ha det mysigt/roligt/fint/bra?)(Tack){Far till Göteborg med fyra fina vänner imorgon onsdag. Blir borta till på söndag. Hoppas ni har det så väldigt fint.}

De förlåter aldrig den som tänker själv

Ritade med blyerts, för omväxlingens skull. Fast jag kunde inte hålla mig borta från färgen helt så det blev nån sorts blandning.

Det blev nån slags förtvivlan tror jag. Fast vad vet jag.

(Ett enda sant ord kan döda en man)

RSS 2.0