We listened to it twice 'cause the DJ was asleep

Jag vet inte vart tiden tog vägen fast den var precis här och överallt. Orden försvann och det mesta är för abstrakt för att skriva om. Vill inte ge bilder som visar en felaktig bild men vill heller inte lämna ut allt, ville inte tappa balansen och tappade istället det jag balanserade på. Mitt liv har varit så fullt de senaste veckorna, av intryck och händelser och människor och glädje och melankoli och jag försökte skriva några rader men strök över allt tre gånger. Men det har varit bra, det allra mesta.
 
Lite kort kan man väl beskriva det såhär, och med emmabodafestivalen och dans och sena nätter som blir morgon och bestämma sig för att det inte är någon idé att gå och lägga sig för vi ska ändå upp snart igen. Och det var 15 timmar enkel väg med tåg, och det var musik rakt in i hjärnsystemet och genvägen till hjärtat, och det var att krama någon jag aldrig träffat innan men som det ändå kändes som att jag alltid känt. Det var iskalla nätter, och en vecka senare (tiotalsmil söderut) varma nätter. 
 
(Och allting slutade väldigt bra men det var inte så det var / Äcklad varje dag, jag vill dra härifrån, esc ctrl+alt+del)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag vet inte om du vet det, men du beskriver saker så bra, så som det faktiskt känns och är och åh, mår bra av att läsa dina ord oavsett vad det handlar om. Och jag hoppas innerligt att saker blir bättre framöver, även fast de kanske inte är dåliga nu. du förstår nog, hoppas jag. kram.

2012-08-02 @ 18:35:09
URL: http://www.watercolours.devote.se
Postat av: amanda

men fy vilken fantastisk kommentar. tack så jättemycket och din blogg är himla fin den med. puss.

2012-08-05 @ 17:12:48
URL: http://krossade.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0